HI-FIVE: WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Beste klant

We wonnen dit jaar "Best Retail Hi-Fi Electro Brand” van Best Brands 2020, en daar zijn we best trots op. Ook in deze uitdagende tijden zetten we graag alles op alles om jullie te verwennen met onze

OFFLINE

We weten dat jullie vandaag de dag op zoek zijn naar snelheid, gemak en personalisatie. We bouwen daarom verder aan onze akte van vertrouwen in 73 winkels verspreid over heel België. Heb je ook al een bezoekje gebracht aan 1 van onze 10 Vanden Borre Kitchen-winkels geopend, met de ambitie om in de toekomst 50 verkooppunten te bereiken!

ONLINE

Ook via onze webshop kan je op ons rekenen! Bestel je favoriete product in enkele kliks en kies de betaalwijze en levering die bij je past: levering op de volgende dag, Click & Collect binnen 30 minuten of levering binnen 2 uur. En onze ervaren experts en uitstekende klantenservice? Die kan je ook via onze online chat bereiken!

Vanden Borre dankt Best Brands, haar medewerkers en haar klanten voor de award en het vertrouwen. Een opsteker in deze uitdagende tijden!

Powered by Gicom